Sari la conținut
Home » Advertoriale » Nectaria Solar și AIKO – Revoluția Fotovoltaică în România

Nectaria Solar și AIKO – Revoluția Fotovoltaică în România

  • de

Pe 1 decembrie, la Alba Iulia, s-a pus bazele semnarii parteneriatului cu Aiko Solar, un moment simbolic pentru industria fotovoltaică din România.

Inovație și Eficiență: Panourile Fotovoltaice AIKO SOLAR

Nectaria Solar companie care activeazsa în domeniul energiei regenerabile, este mândră să anunțe colaborarea exclusivă cu AIKO SOLAR, un gigant în tehnologia fotovoltaică. Panourile fotovoltaice monocristaline AIKO SOLAR, cu celule N-TYPE de ultimă generație, oferă o eficiență remarcabilă de 23,6% – cea mai mare de pe piață. Disponibile în două dimensiuni, 1722x1134x30 mm (460 W) și 2278x1134x35 mm (610 W), aceste panouri sunt perfecte pentru spații limitate, fie că sunt rezidențiale sau comerciale. Cu o garanție de producție de 30 de ani și o depreciere minimă, Nectaria Solar garantează calitatea și performanța superioară a acestor panouri.

Distribuție Extinsă și Accesibilitate

Nectaria Solar nu se limitează la distribuția pentru clienți corporativi, ci extinde oferta și către persoane fizice și juridice. Indiferent dacă sunteți o afacere care dorește să adopte energia verde sau un proprietar de locuință preocupat de reducerea amprentei de carbon, Nectaria Solar oferă soluții personalizate. Vizitați nectariasolar.ro pentru detalii.

Cu prețuri pentru un sistem fotovoltaic complet inclusiv montaj, începând de la 580 euro fără T.V.A./KW pentru aplicatiile comerciale (panouri AIKO SOLAR 610 W, eficienta 23,6%, garantie de productie 30 de ani), compania asigură accesibilitate și calitate, garantând eficiență și durabilitate. Dar se pot realiza o multitudine de solutii tehnice in functie de rezultatele calculelor de dimensionare si de bugetul alocat de client.

Parteneriate de Excepție și Expertiză Tehnică

Parteneriatul cu Fronius, lider mondial în tehnologia invertoarelor fotovoltaice, subliniază angajamentul Nectaria Solar pentru calitate și inovație. Firma este autorizata sa monteze invertoare de la branduri de top, inclusiv Huawei si SolPlanet oferind clienților o gamă variată de opțiuni.

Educație și Recrutare de Talente

În colaborare cu fundația Româno-Germană din Sibiu, Nectaria Solar oferă cursuri acreditate pentru instalatori fotovoltaici, promovând dezvoltarea profesională continuă. De asemenea, recrutăm experți în electricitate, oferind salarii competitive, mese gratuite, traininguri și oportunități de avansare.

Instalări Certificate și Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Ca instalatori validați de AFM, Nectaria Solar este calificata sa monteze panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde Fotovoltaice, facilitand accesul la energia regenerabilă. Sub denumirea de Nectaria Proiect poate fi gasita in lista instalatorilor validati de AFM pentru a fi selectata.

Concluzie: Viitorul Verde cu Nectaria Solar

Alegând Nectaria Solar, beneficiați de produse de top, servicii de montaj de înaltă calitate și o viziune orientată spre viitor în domeniul energiei regenerabile. Firma este pregatita să colaboreze cu clienți din întreaga țară, oferind soluții personalizate pentru un viitor mai verde și mai sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *