Sari la conținut
Home » Advertoriale » Cum Camelia Mortici, CEO Morgan Sol, Optimizează Procesul de Recrutare pentru Companii

Cum Camelia Mortici, CEO Morgan Sol, Optimizează Procesul de Recrutare pentru Companii

În peisajul dinamic al afacerilor contemporane, recrutarea personalului adecvat poate reprezenta diferența dintre succes și stagnare. La Morgan Sol, această diferență este orchestrată cu măiestrie de Camelia Mortici, CEO-ul firmei, a cărei experiență de peste 15 ani în domeniul recrutării de personal a redefinit standardele de excelență și eficiență. Explorează cum Camelia Mortici optimizează procesul de recrutare pentru companii, folosind metode inovative și o viziune strategică.

Viziunea Cameliei Mortici în Recrutarea Personalului

Camelia Mortici crede cu tărie că „Recrutarea de personal constituie fundamentul dezvoltării oricărei afaceri, iar colaborarea cu o firmă specializată este cea mai eficientă modalitate de angajare”. Această filosofie stă la baza fiecărui proiect de recrutare pe care Morgan Sol îl gestionează. Dar cum se materializează această viziune în practică?

Proiectele de Recrutare Morgan Sol

Morgan Sol este implicată în proiecte de recrutare pentru diverse domenii, inclusiv servicii (turism, imobiliare, call center, publicitate), producție, comerț, transporturi, clinici și cabinete medicale, IT și telecomunicații. Camelia Mortici și echipa ei de specialiști se asigură că fiecare proiect este personalizat pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărei companii client.

Domenii de Aplicare

Fiecare domeniu are propriile sale particularități și provocări. Morgan Sol oferă servicii de recrutare angajați pentru domenii foarte variate, cum ar fi:

 • Servicii: Turism, imobiliare, call center, publicitate
 • Producție
 • Comerț
 • Transporturi
 • Clinici și cabinete medicale
 • IT și telecomunicații

Metodele de Selecție Recomandate de Morgan Sol

Camelia Mortici știe că procesul de recrutare trebuie să fie atât eficient, cât și adaptabil. Astfel, Morgan Sol recomandă o combinație de trei metode de selecție pentru a asigura cea mai bună țintire a potențialilor candidați:

 1. Anunțuri de Recrutare, Interviu și Selecție
 2. Căutare Directă, Interviu și Selecție
 3. Căutare prin Networking, Interviu și Selecție

Combinarea acestor metode permite o acoperire largă și o selecție riguroasă, crescând șansele de a găsi candidații ideali.

Avantajele Externalizării Procesului de Recrutare

Externalizarea procesului de recrutare personal aduce numeroase beneficii, iar Camelia Mortici subliniază câteva dintre cele mai importante motive pentru care aceasta este o strategie superioară recrutării interne.

Costuri Reduse

Costurile cu anunțurile de recrutare sunt mai mici pentru firmele de recrutare, datorită achizițiilor în volum. În plus, timpul alocat de un manager de resurse umane intern este mai scump decât cel al unui specialist în resurse umane al firmei de recrutare, deoarece acestea sunt proporționale cu salariile lor. Astfel, colaborarea cu Morgan Sol nu doar că optimizează procesul, dar și economisește bani.

Timp Alocat Redus Maxim

O firmă de HR este mult mai eficientă în recrutarea de personal. La Morgan Sol, timpul înseamnă bani și echipa se angajează să economisească ambele resurse prețioase pentru clienți. De la anunțuri și interviuri până la selecție și evaluare, toate aceste procese sunt realizate rapid și eficient.

Simplu și Rapid

Camelia Mortici asigură că toate procesele serviciilor de recrutare se derulează conform unei proceduri agreate. Acest lucru înseamnă că clienții sunt permanent la curent cu toate activitățile desfășurate, ceea ce aduce un plus de transparență și control.

Procedurile Morgan Sol de Recrutare Personal

Morgan Sol urmează o serie de proceduri bine definite pentru a garanta că fiecare candidat este evaluat corect și eficient. Aceste proceduri includ:

 1. Întocmirea împreună cu compania client a formularului Job Opening – care conține foarte detaliat criteriile de selecție ce vor fi urmărite în procesul de recrutare personal.
 2. Realizarea anunțului de angajare – împreună cu reprezentantul companiei client.
 3. Selecția cererilor de angajare și candidaturilor primite – pentru a asigura că doar cei mai potriviți candidați trec în etapa următoare.
 4. Programarea candidaților pentru discuții cu specialiștii în resurse umane Morgan Sol.
 5. Interviurile propriu-zise – o etapă esențială pentru evaluarea abilităților și compatibilității candidaților.
 6. Realizarea raportului de selecție „short-list” – și transmiterea lui către reprezentanții companiei client.
 7. Programarea interviurilor cu reprezentanții companiei client – pentru ca aceștia să poată evalua personal candidații finali.
 8. Asistență în vederea selecției finale de candidațiMorgan Sol oferă suport pe tot parcursul procesului de selecție.
 9. Întocmirea ofertei formale de angajare – pentru candidații selectați.

Resursele Utilizate de Morgan Sol în Recrutarea de Personal

Camelia Mortici și echipa ei de specialiști folosesc o gamă largă de resurse pentru a asigura eficiența procesului de recrutare. Acestea includ:

 • Site propriu de colectare a CV-urilor
 • Site-urile specializate pentru servicii HR
 • Site-urile de socializare profesionale cu servicii de recrutare
 • Baze de date proprii
 • Activitate de colaborare cu alți specialiști HR

Aceste resurse permit Morgan Sol să acceseze o bază largă de candidați, asigurând astfel o selecție riguroasă și eficientă.

Logistica pentru Recrutare Personal

Un alt aspect crucial în procesul de recrutare este logistica. Morgan Sol asigură:

 • Săli de interviu cu atmosferă foarte prietenoasă și maximă confidențialitate
 • Facilități de interviu audio & video
 • Serviciu de traducere
 • Localizare centrală – asigurând astfel acces facil din orice zonă.

Conducerea de către Camelia Mortici

Proiectele de recrutare sunt conduse de Camelia Mortici, Directorul General Morgan Sol, a cărei experiență vastă și dedicare au adus rezultate remarcabile în domeniul recrutării de personal. Sub conducerea ei, Morgan Sol a reușit să devină un partener de încredere pentru numeroase companii care caută să își optimizeze procesele de recrutare.

Camelia Mortici, prin Morgan Sol, nu doar că optimizează procesul de recrutare pentru companii, dar ridică și standardele în industrie. Cu o viziune clară, proceduri bine definite și resurse variate, Morgan Sol este partenerul ideal pentru orice companie care dorește să își dezvolte echipa cu cei mai potriviți candidați. Fiecare etapă a procesului de recrutare este gândită pentru a economisi timp și bani, fără a compromite calitatea, iar această abordare a făcut din Morgan Sol un nume de referință în domeniul recrutării de personal.