Sari la conținut
Home » Advertoriale » CONIL: Susține copiii cu dizabilități prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit

CONIL: Susține copiii cu dizabilități prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit

Există lucruri în viață asupra cărora nu avem control, dar există și altele, măcar o mică parte a lor, care depinde de noi. Pentru sute de copii, diferența dintre a trăi sub stigmatul dizabilității și a avea o viață mai bună începe cu gesturi mici și cu sprijinul oamenilor ca tine. În câteva minute poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit al anului 2023 completând formularul 230 și declarația unică. Prin această acțiune, investezi o parte din banii deja virați la stat, proveniți din impozitul pe salariu, în beneficiul copiilor cu dizabilități pe care îi sprijinim prin programele noastre sociale. Fiecare formular completat înseamnă, în medie, 100 de lei – bani care ajung direct la copii și familiile care au cea mai mare nevoie de ei. Descoperă mai multe despre programele Asociației CONIL și despre cum gestul tău poate schimba viețile copiilor cu dizabilități.

De ce să donezi către Asociația CONIL?

De peste un deceniu, Asociația CONIL, inițiată de doamna Adela Hanafi, fondatoare și mamă a unui copil cu dizabilități, luptă pentru a oferi o șansă reală la educație, integrare și incluziune socială copiilor și tinerilor cu diferite dizabilități – autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică. Cu ajutorul oamenilor ca tine, reușim în fiecare an să le dăruim un viitor mai bun și o șansă reală la integrare. Împreună putem oferi suport copiilor, un prezent mai demn și o șansă în plus pentru un viitor mai luminos! Asociația CONIL este furnizor de servicii sociale licențiate pentru copii cu dizabilități, demonstrându-și impactul benefic, calitatea serviciilor și intervenția sustenabilă în viețile familiilor din România. Bazată pe conceptul de educație incluzivă, CONIL ia naștere din dorința de a oferi o șansă tuturor copiilor, tipici sau atipici, pentru a-i ajuta la formare și educare printr-un concept nou, liber, bazat pe iubire, empatie și respect. Începând de anul acesta, contribuția ta va avea un impact și mai mare.

Într-o lume în care fiecare acțiune contează, decizia ta de a redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociația CONIL nu este doar o tranzacție financiară; este un gest de compasiune, empatie și speranță. Astfel, devii un participant activ în reconfigurarea poveștii pentru copiii cu dizabilități, oferindu-le nu doar sprijin financiar, ci și o șansă la un viitor mai luminos, plin de posibilități și incluziune. Contribuția ta, oricât de mică, se adaugă la forța colectivă care lucrează pentru o societate mai incluzivă și mai plină de compasiune. Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația CONIL, contribui la schimbările tangibile care au loc în viețile acestor copii.

Sprijinul tău contează. Nu este vorba doar despre cifre; este vorba despre viețile pe care le atingi și impactul pe care îl creezi. Împreună, să deschidem calea pentru un viitor în care fiecare copil cu dizabilități să aibă oportunitatea de a înflori, învăța și de a fi parte integrantă a societății noastre. Aici, toți copiii sunt egali și învață împreună, într-un mediu susținător. De-a lungul anilor, proiectele desfășurate de CONIL au avut un impact semnificativ. Peste 3.000 de copii atipici au beneficiat de programe de educație și terapie specializată, peste 35.000 de copii tipici și cu dizabilități au avut ocazia să urce pe scene celebre ale capitalei în cadrul festivalului CONIL Fest, iar peste 300 de copii cu nevoi speciale au participat la tabere de integrare. De asemenea, peste 1.500 de studenți cu dizabilități au avut acces la cursuri gratuite de weekend, oferindu-le astfel o șansă reală de dezvoltare și integrare.