Sari la conținut
Home » Advertoriale » A inceput #BlackFriday2023 la Atelierele ILBAH!

A inceput #BlackFriday2023 la Atelierele ILBAH!

Cea mai asteptata perioada de reduceri a anului 2023 a inceput!

Pe 10 Noiembrie incepe Black Friday 2023 la Atelierele ILBAH, centrul numarul 1 din Romania de calificare si formare profesionala. Va fi ziua in care transformam visele in realitate, ziua in care transformam educatia intr-o oportunitate minunata. Nu trebuie sa ratati aceasta sansa unica!

Suntem onorati sa va oferim cele mai bune resurse si experiente de invatare prin cursurile noastre, iar #BlackFriday2023 nu face exceptie.

De pe data de 10 Noiembrie vom oferi reduceri speciale la toate cursurile Atelierele ILBAHindiferent de modalitatea de plata (integral sau in rate), astfel incat sa aveti posibilitatea de a va dezvolta competentele si pasiunile, la preturi incredibile si super accesibilie.

#BlackFriday2023: ocazia de a va atinge obiectivele mai rapid si mai accesibil

Oferta completa Black Friday 2023 va fi disponibila incepand de pe data 10 Noiembrie 2022.

Save the date!

Pentru a va asigura ca nu ratati aceasta oportunitate, va incurajam sa va abonati la newsletterul nostru si sa ne urmariti pe retelele sociale pentru a fi la curent cu cele mai recente informatii.

Pentru mai multe informatii referitoare la curs, puteti accesa site-ul nostru: Cursuri Autorizate recunoscute National si International – Atelierele ILBAH

Cine suntem noi?

Din anul 2012 si pana in prezent, Atelierele ILBAH organizeaza o gama variata de cursuri in diferite domenii de activitate, cursuri autorizate si recunoscute atat national, cat si international. Am incercat intotdeauna sa oferim cursantilor nostri o experienta unica, prin cursuri de cea mai buna calitate, intr-un mod care sa starneasca interesul si sa provoace la mai mult. Ne face o deosebita placere sa oferim o experienta de neuitat celor care urmeaza cursurile din pasiune sau hobby, dar si cea mai buna sansa celor care vor sa se angajeze, sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, sau chiar sa isi deschida propria afacere.